Online filmi

Два диоптъра далекогледство (1976)

КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Димо Манчев е глава на семейство с консервативни представи за възпитание и морал. Страхувайки се от категоричната му забрана, дъщеря му Лили се оженва тайно за Пламен. Младите се чудят как да му съобщят за събитието. Единственият човек, който ги разбира, е дядо Пано – бащата на Димо Манчев. Той им разказва, че като млад и Димо не се е вслушвал в съвета му. Новината за женитбата е удар за семейството на Лили, но още повече се ядосват, че и родителите на Пламен са реагирали като тях. Животът следва своята логика и родителите трябва да се примирят.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: качеството не е идеално и картината е леко свита. Можете да я поразтеглите с някои плейъри (например старата версия на RadLight). Най-удобно и лесно е, ако гледате на телевизор, който има функция "широк екран", която смачква образа вертикално - аз го гледах така и е ОК.
Гледаи онлайн
Два диоптъра далекогледство (1976)
Жанр:
Държава:
България
Режисьор:
Петър Василев
В ролите:
Георги Парцалев, Сашка Братанова, Валентин Гаджуков, Валентина Борисова, Иван Обретенов, Димитър Панов, Мишо Милчев, Ирина Росич, Марияна Аламанчева, Юри Яковлев, Кирил Господинов, Тодор Тодоров, Виолета Бахчеванова, Стефан Стайчев, Владимир Парушев
БГ Аудио:
Да
Време траене:
82 мин
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
[xfgiven_trailer][xfvalue_trailer][/xfgiven_trailer]
loading...
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*
© 2012-2018 Всички права запазени
може да гледате Филми онлайн без регистрация и по-добро качество.
За реклама при нас пишете ни на е-майл [email protected]
Copyright © 2018 CiNeMaBg