Online filmi

Don Juan DeMarco / Новият Дон Жуан (1995)


КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : Историята на един мъж, койте се мислеше за най-големия любовник на света... и хората, които се опитаха да го излекуват от това!

В тази философско-романтична комедия психиатър лекува доста необичаен пациент, само за да открие, че самият той е този, който печели най-много от техните сеанси. Мъж с маска и пелерина заплашва да свърши със себе си. Евентуалното му самоубийство е предотвратено и той е изпратен в психиатрично заведение, където един лекар си „измива ръцете” с него.

След това пациентът е поставен под надзора на д-р Джак Миклър - възрастен психиатър пред пенсиониране. Мъжът информира Миклър, че всъщност е великият любовник Дон Жуан, прелъстил над 1500 жени, но е изпаднал в дълбока депресия, след като не е успял да спечели ръката на жената на мечтите си. Миклър има десет дни за работа с „Дон Жуан”, след което последният ще бъде или пуснат, или затворен за дълги години в болничното заведение.

В разговорите си с младия мъж, който му разкрива тайните на любовното изкуство, Миклър открива, че неговата философия му помага да поднови провалилата се връзка с жена му и бавно започва да се убеждава, че пациентът му може би все пак наистина е Дон Жуан.
Гледаи онлайн
Don Juan DeMarco / Новият Дон Жуан (1995)
Държава:
САЩ
Режисьор:
Джереми Левен
В ролите:
Марлон Брандо, Джони Деп, Фей Данауей
БГ Аудио:
Не
Време траене:
97 минути
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
[xfgiven_trailer][xfvalue_trailer][/xfgiven_trailer]
loading...
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*
© 2012-2018 Всички права запазени
може да гледате Филми онлайн без регистрация и по-добро качество.
За реклама при нас пишете ни на е-майл [email protected]
Copyright © 2018 CiNeMaBg