Как устроена Вселенная (3 сезон) (2 серия из 9) [AVC] How the Universe Works | Dennis Chun | Download: Charlie Puth - We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez) [Official Video].mp3
Online filmi

Hacksaw Ridge / Възражение по съвест (2016)

КП 9.00
IMDB 9.00
Резюме : ''Възражение по съвест'' е забележителната истинска история на Дезмънд Дос, който по време на едно от най-кървавите сражения във Втората световна война – битката при Окинава – спасява 75 души без да носи оръжие или да произведе изстрел. Той е единственият американски войник в тази война, който се бие на фронтовата линия без оръжие, тъй като вярва, че дори и войната да е оправдана, убиването е грешно. Дос е първият отказал се по съвест боец, отличен с медал за храброст.

„Когато чух историята на Дезмънд Дос, бях поразен от степента на неговата жертвоготовност. Ето един човек, който, по най-чист, неегоистичен начин, сякаш почти несъзнателно, продължава да рискува живота си, за да спаси бойните си другари. Дезмънд е бил напълно обикновен човек, извършил необикновени неща. Когато избухва войната и връстниците му се втурват да се записват като доброволци, Дос се сблъсква със затруднение – той също иска да е на фронта, но насилието е в противоречие с неговите религиозни и морални ценности. В днешния филмов пейзаж, преситен от измислени „супергерои”, реших че е време да отдадем почит на един истински герой. Андрю Гарфийлд напълно се вживя в ролята и улови същността на Дезмънд Дос, а поддържащите актьори не му отстъпваха.”
Гледаи онлайн
Hacksaw Ridge / Възражение по съвест (2016)
Държава:
Австралия, САЩ
Режисьор:
Мел Гибсън
В ролите:
Ричард Роксбърг, Рейчъл Грифитс, Люк Брайси, Хюго Уийвинг, Винс Вон, Сам Уортингтън, Андрю Гарфилд, Тереза Палмър и др.
БГ Аудио:
Не
Време траене:
139 мин
  • Гледай с плеър 1
  • Гледай с плеър 2
[xfgiven_trailer][xfvalue_trailer][/xfgiven_trailer]
Гласувайте за нас в бг топ
Прокомментировать
Введите два слова, показанных на изображении:*
© 2012-2018 Всички права запазени
може да гледате Филми онлайн без регистрация и по-добро качество.
За реклама при нас пишете ни на е-майл [email protected]
Copyright © 2018 CiNeMaBg